Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som feber

Som feber gör du mig sjuk.
Varm.
Hettande.
Vimsig.

Och jag drömmer drömmar,
som jag aldrig drömt
att jag skulle drömma om.

Som feber gör du mig svettig,
skakig.
Känslig.

Och jag vill bara krypa ner någonstans
med dig och stänga världen ute.

Men så slår du ut mig.
Och jag kan inte längre se klart.
Och jag kan inte längre skilja på
vem jag är, och vem du gjort mig till.

Och som feber gör du mig sjuk.
Och lämnar mig,
när du gjort ditt.
Och jag är lagom trasig.





Fri vers (Fri form) av miwa
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-04 13:42



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
En bra historia om hur satan kan uppträda.
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

miwa
miwa