Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfekt

Och så vacker har du aldrig varit,
som när du höjde dina ögonbryn,
och med spända mungipor
suckade
och sänkte blicken
och lät mig förstå att inte jag heller är perfekt.




Fri vers (Fri form) av miwa
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-04 13:08



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Härtsalar du om kristus.jag läser nämligen kärleksdikter så att de antingen handlar om djävulenm eller kristus.
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

miwa
miwa