Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Secondiliano


Gomorra

Att fylla en gruva
med atomavfall

Sy äkta Dior med
slavarbetare från Kina

Att mörda barn
i narkotika affärer

Det är verkligheten i Secondiliano
Camorrans regler är lag där

Samma skit, olika namn
olika städer




Prosa av Federico Romano
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-04 13:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord ruskar om...starkt och häftigt.
2012-11-04

  SatansSon VIP
>Tufft med maffian förmodlige n i Italienm. berlusconmi är nog heller inte oskyldig.
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano