Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av låten "Hey man, nice shot" - Filter


Ett hårt trumslag

Mitt liv är ett hårt trumslag
en träpinne som slår mot trumman för
att skapa ett mäktigt ljud
ett intensivt
sound
min mentalitet är hård
förstelnad
rigid
jag skriker med
det benhårda
som livets trumslag
ger upphov till

förser mig med
blåsor, blåtiror
blödande sår
ärr

livets trumslag sätter sig inombords
det är dock tur att jag har en inre helande kraft
en inre doktor
som rättar till allt
läker sår som skapas
botar sjukdomar som uppkommer
på grund av världens ondska och illvillighet
världen vill mig gott också helt klart
vill hjälpa
och rädda mig

snälla liv tillåt mig känna mig lycklig och glad
och respektera mig själv
utan att känna skuld och skam
känslor som jag emellanåt känner när inre lycka emellanåt strömmar genom mig
Jag frågar mig
"Vem är jag att vara lyckig?"
denna känsla torterar min själ
som att jag måste be om tillåtelse
be en bön
för att få möjligheten att vara lycklig
som att jag måste göra världen gott
och vara en slags omänskligt perfekt,
komplett
och
fulländad människa
för att få vara lycklig
så perfekt
ödmjuk
medmänsklig
givmild

något i min själ
skjuter mig

***
Hey man, nice shot!






Fri vers av jamming223
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-04 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jamming223