Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förtjäna och vara värd skrivandet

poesin i orden
makten att beröra genom orden
makten att förändra genom ord

att förtjäna och vara värd skrivandet
är väl att man förmedlar och ger mer
än vad man tar
att man lämnar efter sig
spår av sin själ
genom ord
små fläckar
inristningar
tassavtryck som från den allra mest lojala
och tillitsfulla hunden




Fri vers av jamming223
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-04 19:17



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
nej bara skriv av hjärtans lust.
att beröra människor, att skriva för man mår bra av det.. alla sätt är bra utom de dåliga ;)
2012-11-04

  Osvalds_Dotter VIP
Ja att skriva, förmedla från sitt hjärta.
Inte förtjäna,, då skulle mitt skrivande
Stanna upp,,

Skriva ur hjärtats lust :)

Kul med kommentarer ändå ;)
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

jamming223