Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå sfärisk resa

 

Fallande stjärnors violetta kollisioner

Dalande rubiner, ametister och safirer

Visionären navigerar mot himlahavets pirer

Vilda vindars varelse länkad vid existensens vinge

Buren bortom himlavalvets välvda slöja

Svävande mot tidens riktning

Tillbakablickande åt noll


Utifrån ingenting

Oundviklig begynnelse

Rörelse, återfödelse

En svävande solitär översvämmad av lavendel

Alstrande framtidens aromatiska dofter

Prunkande blå evighetsblommor i varandets väv

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 532 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-11-05 12:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
helt ljuvligt - jag svävar ut i universums oändliga rymd för ett ögonblick, där trivs jag mycket bra :)
2012-12-06

    jamming223
Underbart vacker text!
2012-11-18

  Eva Helene VIP
Gripande skön poesi!
2012-11-12

    ej medlem längre
Denna är himmelsk Linda!!!
2012-11-12

  Den gamle
Underbart!
2012-11-10

  ULJO
Helt magiskt skrivet
2012-11-09

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta fina "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!

2012-11-09

  Den gamle
Så fin :-)
2012-11-09

    Birgersdotter VIP
Ljuvligt vacker
2012-11-08

  LenaJohansson VIP
vacker dikt
2012-11-08

    maija tuori

Magiskt...vackert.
2012-11-08

  Ljusletaren
Otroligt vackert ... bokmärks/kram
2012-11-07

  Bo Himmelsbåge
Åhh, denna blå resa bland fallande stjärnor och doftande lavendel! Underbart!
2012-11-07

  bittemi VIP
Oj vilket hav av färger och rymd i denna vackra dikt!
2012-11-06

    ej medlem längre
så vackert så..
'Svävande mot tidens riktning'...
2012-11-06

  Lars Hedlin
Underbart skrivet.....
2012-11-06

    ej medlem längre
Vackert skaldat. Dessa två rader säger allt, är en dikt i sig!

"Utifrån ingenting
Oundviklig begynnelse"

2012-11-05

    ADI Nehlin
vackert skaldat
2012-11-05

  L Patrik W Johansson VIP
Först en massa färg, ett helt färgkollage

sedan diktens kärna:

Utifrån ingenting
Oundviklig begynnelse

sedan återfinns spektrat i djup purpur igen

jag såg ett färgfenomen som liknade detta i den första frosten i dropparna ute på gräsmattan häromveckan

Be well,
LPWJ
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP