Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade du hetat


Chloe

Så hade vi talat med
varann än idag

Hade du valt dialog
istället för tystnad

Det var lite för många hade..
vi gör så här

Jag finner ett vackert foto
& låtsas att det är du..




Prosa av Federico Romano
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-04 20:03



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Kommunicera med ett foto.. Vackert!
2012-11-05

    ej medlem längre
berörande du...
2012-11-04

    ej medlem längre
Kärleken gör så ont ibland...
2012-11-04

    ej medlem längre
blue bitterness
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano