Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Remeber what I said, you were battle born


Älskling, om det här är början på slutet

Och jag har så länge levt
Övertygad om att kärlek var enkelt
Att det alltid var värt smärtan
Och jag har alltid levt
Med mitt hjärta
Intakt

Din beröring gör mig inte febrig längre
Men jag drömmer om din nakna kropp

Ditt sällskap är bara trevligt
Men jag saknar dig när jag är ensam

Och jag kan alla dina ansiktes former
Även förvridet i smärta
Det som kommer uppmanas, om.....

Så det är upp till kamp
Mina svalnande kännslor ska inte få komma till utan en kamp
För om det är det sista jag gör för oss
Så ska det vara med passion i blicken

Älskling, är det här början på slutet
Så är jag ledsen

Älskling är det här början på slutet
Så lovar jag att hata det

Och Älskling är det här början på slutet
Så ska det inte vara förgäves
- Glöm inte, vi är gjorda för varandra, gjorda av varandra




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-04 21:44



Bookmark and Share


  souleater
en vacker kamp...
alltid värd att tas...
tack
2012-11-04

    Danstoncoeur
Åh gud, nu gråter jag. Helt fantastiskt.
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia