Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du korsade mitt vägskäl limepressaren: Bartender del 2

Du korsade mitt vägskäl
limepressaren
du sammanblandas med mitt öde för ögonblicket
en liten livsgnista gav du mig
en ny, unik, exotisk glöd
som bara du kunde ge
en lime rickey

tillsammans skapar vi en smakrik drink
du tillför mig lite lime
jag tillför
dig lite av mina fruktiga smaker och ingredienser
hoppas jag
kanske lite körsbär
lite hallon
eller hur smakar min drink
hur smakar det jag tillför
tycker du om jag får fråga dig, limepressaren?
känn
smaka
på min drink

jag vill vara där du är
jag hoppas du vill vara där jag är

min bekännelse
är att jag älskar
dig
över alla gränser
ett universellt band
känner jag till dig,
limepressaren

kom till mig
du som korsade mitt vägskäl
när jag minst anade det
möt mig igen
hör av dig
för jag gillade det lilla jag såg av dig
det lilla jag fick känna av dig
och veta om dig

du är sannerligen en fin vän
tror jag
därför
vore det en verklig ära att vara din vän
en
så äkta
och så excentriskt fascinerande och spännande människa
som du är
jag gillar dig lilla enstöring till bartender
limepressaren

nothing compares 2U
limepressaren




Fri vers av jamming223
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-04 22:11



Bookmark and Share


  Federico Romano
Jamas..
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

jamming223