Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

02:56

utomhus


vi var aldrig hemma
vi lånade bostäder likt
kroppar
nu står de döda.
depressiva rum som
fläckat ner tiden

men
snön i natt är befriande
frigörande

och mitt brev faller ut i natten

de döda lever
kastar skuggor ur minnet
talar genom sprickorna

och allt jag vet nu
är hur dina händer
rör sig i samma takt
som det oförändrade
läget

och vansinnet kan onekligen locka
som kärlek


jag går in




Fri vers av Shush
Läst 209 gånger
Publicerad 2012-11-05 02:56



Bookmark and Share


  Jonas Hagén
Bra, en dikt i min smak!
2013-08-11

  Jonas Hagén
Bra, en dikt i min smak!
2013-08-11

  Jonas Hagén
Bra, en dikt i min smak!
2013-08-11

  Ninananonia VIP
Fylld av längtan... gillar
2012-12-07

    ej medlem längre
Fina bilder når fram, i ett vinterlandskap.
2012-12-07

  Peter Olausson VIP
njutbar vila i snö och natt!
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Shush