Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rätt känsla eller bara en lammstek


AMORE GIUSTO

Med smärta vaknar jag varje
morgon med dig i tankarna

Exakt säger jag! Är du värd
mina tankar?

Jag dömer inte & styr ej dig
känslorna är där innan ögat öppnas

Mitt värde borde var mera
än ditt sätt att behandla vårt förflutna

Kom ihåg att mitt öde är
att vända olycka till lycka

Om inte dödens armar möter mig,
men nu så är du mitt i mig, dag & natt

Frågan är den är du värd
att stanna kvar i mitt medvetande?

Ingen styr mig inte ens jag
jag känner bara..




Prosa av Federico Romano
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-05 13:38



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Vet hur det kan kännas...
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano