Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom står och trängs

Dom står och trängs där
på din farstuvinn
Har du mod att släppa någon in?
Har du byggt ditt hus på stadig grund?
Varför sitter du där och vaktar som en hund?

Du säger: Ingen ska få röra skatten
Men tänk om den bara är som vatten?
Rinner bort som när man silar sanden
nyss så höll du mej så hårt i handen

Du tog dom bilder som jag gillat bäst
sen försvann du på vår blåa häst
Och nu så kommer dom tillbaka
när jag lärt mej älska och försaka




Bunden vers (Rim) av Stigi Skog
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-05 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog