Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

14 februari




Vit ligger frosten

speglar solens corona

Än dröjer våren







Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-14 08:57



Bookmark and Share


  kath
lågmäld och skön
2006-02-14

  Cris
Den var vacker! Ja än dröjer nog våren ett tag.
2006-02-14

  Ola Rydberg
fin och stämmningsfull
2006-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg