Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På tågresa någonstans i Sverige i november


Novemberkväll

Höstkvällen målade sitt svarta mörker över oss
Tågsetet rusade tveklöst och beslutsamt
In i det svarta novembermörkret

Dagen brann ner till glöd
De resterande svarta kolen
Sotade dagen allt mörkare

Långsamt slöts våra sinnen igen
Likt varuhusens helautomatiska entrédörrar
Gatlyktorna strödde små pärlband
I förbiflimrande lokalsamhällen
Ljuspunkter i en värld av mörker




Fri vers (Fri form) av Stigi Skog
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-05 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog