Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Exempel från en samling jag arbetar på som innehåller bilder från kontorsatmosfär ur erotiskt perspektiv


Erotiskt kontor

Upptagen

I en papperstorr atmosfär
av overhead kopior
och kallelser i tre exemplar
Whiteboardpennor som torkar in
Lyser besökslampan vid dörren,
Signalerar rött, för;
upptagen

#######################

Behov

Dokumentförstörarens uppsamlingspåse
dinglar stinn och uppsvälld
under apparaten
i stort behov av tömning

#######################

Häftapparatens tvådelade klammer

Häftapparatens tvådelade klammer
tränger vällustigt igenom
förväntansfull och samlad
tjänsteskrivning
till kopieringsapparatens
rytmiska dunkande
när den skickar ut kaskader
av virvlande vita kopior...




Fri vers (Prosapoesi) av Stigi Skog
Läst 278 gånger
Publicerad 2012-11-05 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog