Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I livets skola går man ofta om


---X--- I Livets skola får man gå om

X kan sybolisera en signatur,
matematik eller en föredetta

Detta X är nog är bara en SEX symbol
i fantasin, men ändå ett X

Manipulerad av misslyckandet
som genomgicks i ett av livets skeden

En skola som saknar Xamen
där den evige studenten läser vidare




Prosa av Federico Romano
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-05 23:56



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
ma n bortde födas med 1000 års erfarenhet.
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano