Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömn är för de dödliga

som söndertuggade tankar

stressad

nedsläckt

-

har sovit för lite

 

går på reserver

skriver frenetiskt

tankar som kommer -vet inte om de är något bra

att ha

-

får inte 

ge upp

nu

 

har bara några få ord kvar

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-06 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Om du vill fuska kan du sova 16 timmar ;)
2012-11-06

  Osvalds_Dotter VIP
Känner igen sömnbristen,,
så kommer sömnen,,
tankarna helas,
energier fyller på,
Texten stark och jag skulle vilja
tolka den som:

"var rädd om dig"

K R A M
2012-11-06

  Peter Olausson VIP
det blev en dikt, om ett tillstånd i poetens nattliga drömträsk
2012-11-06

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Sov sött, dröm gott
2012-11-06

  Ninananonia VIP
:) ja ...
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP