Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läkande orgasm.

kan jag få älska med dina hjärtslag
en orgasm som befriar vår rädsla
ömhet som torkar blodets droppar
smek mig med läkande andetag
andas att du älskar mig
göd oss
låt oss bli





















ett.




Fri vers av vägrargeupp
Läst 375 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-11-06 15:10



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
berörande...gillade verligen. massapplåd!
2012-12-04

    ej medlem längre
Underbar!!!!! Spröd men ändå järnstark!
2012-11-28

  träsnidaren
mycket vackert...!

Sexig nacke btw!! :-)
2012-11-24

  träsnidaren
mycket vackert...!

Sexig nacke btw!! :-)
2012-11-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra beskriven önskan
2012-11-08

  Arowana
Helt underbart varm dikt. Att bli ett fast man är två är en salighet få förunnat.
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp