Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen vet hur ont jag har Ingen ser min ångest Ingen ser mina öppna sår!


Ingen vet vad som är fel

Jag ligger på botten av havet
Men alla andra tror att jag går på land.
Men jag ligger här utan luft
Sårbarheten själv, här på botten.

Att ingen förstår att jag inte kan andas
Varför ser ni mig inte?
Varför förstår ni inte att jag dör långsamt
Ingen kan rädda mig, mot mig själv.

Ser alla andra som ett hot mot min existens
Vill ta avstånd för att inte såra
Vill försvinna, begrava mig under ett träd
Men jag hinner aldrig, så långt bort.

Du kommer aldrig att förstå!
Ingen vet hur det känns!
Inte ens jag vet, vad som är fel!




Fri vers (Fri form) av Spräcklig Duva
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-06 20:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow.. rakt in i själen.. *applåd*
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Spräcklig Duva
Spräcklig Duva