Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En poetisk färd

som sittandes på en flygande matta
mot magiska, oupptäckta land
fylld av rikedom och mångfald,
palats,
tropiska djungler
med
djungelska skönheter

***

en poetisk färd




Fri vers av jamming223
Läst 129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-06 22:37



Bookmark and Share


    Upplandspoeten
Så vackert skrivet min vän!!
2012-11-08

  Celticgirl VIP
jaa, helt underbart.
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

jamming223