Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Processen i livet

Processen i livet
steg-för-steg
medvetenheten om detta

utmaningen
viljan
modet
drömmen

önskan
om att leva
ett oförglömligt
liv




Fri vers av jamming223
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-06 22:39



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
jag gillade den (nya för dig?) stilen du skrev denna text på..
kort o koncist :)
Perfekt budskap med!
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

jamming223