Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramar

Fysisk närhet
beröring
tänk att behovet av kramar kan väckas så fort
så fort man fått uppleva en universell ensamhet
när man betraktat en dystopi
en visuell filmupplevelse
som visar på en destruktiv mänsklighet
som min själ och mitt hjärta har svårt att hantera

nu känner jag mig tillintetgjord
Nu suktar jag efter kramar
efter att fysiskt få känna att jag inte är ensam
att jag lever

vilket onödigt
begär
när jag inte har någon vid min sida
att krama
något som jag aldrig haft
på så sätt
jag får fortsätta krama mig själv
ensamkramar
blir
inte tillsammanskramar
om jag inte förvandlar dem till det i min
egen
föreställningsvärld

Kramar
Bara en kram
Egentligen
är det så mycket att begära
när man behöver mänsklig tröst?
Bara lite annan bra, värmande kemisk
energi som strömmar igenom
en
som får ens kemi
i balans

balanserar mina kemiska substanser
som i princip detonerat
kemiska substanser som är
redo att överge mig
förstöra
förtära mig
nu räddar en läkande
helande själ
mig
med sin kemi
genom en kram
flera
kramar




Fri vers av jamming223
Läst 188 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-06 23:10



Bookmark and Share


  Annika Persson
kärleken är människans helande kraft
2012-11-07

  Ninananonia VIP
:) kram ...
2012-11-07

  Federico Romano
Vi får ordna en kram akut..
2012-11-07

  Celticgirl VIP
Cyberkram :)
Fint om längtan.. och närhet..
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

jamming223