Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet

Hon gled ut till gatan


Livet var en helt ny dag

Då var hon 32 när hon sade till
en som honom,

Jag ska arbeta med individuations
processen,

listan uttänkt, psykologin hennes
egendom,

Hon var ett Maskrosbarn,
Av ett annat slag,


Hjärtat mjuknade idag
släppte åter tag

Det finns en framtid i ett
andetag

mellan ögon som ser
bor en annorlunda dag












Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-07 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP