Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku till en skrivarvän





mörka molnmassor

öppnar sig - tårar av sorg

faller mot rutan



molnen drar förbi

lämnar spår av blå toner

som akvamarin




Övriga genrer av Madeleine Richter
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-07 15:55



Bookmark and Share


  Tarantaran
Väldigt vackra haikun..
fina bilder du målade
med ord..!
2012-11-08

    ej medlem längre
.. är nog det.. ska det vara
2012-11-07

    ej medlem längre
Denna skrivarvän borde vara tacksam för denna text och ät nog också det - tackar hedrande med ett hattlyft
2012-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter