Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är vad jag behöver


Förnyelse

Tid för förändring
Alltid är det en tid

En tid för något
som en blonderad Berlusconi

Det är nytt som Hitler i helskägg!
Att poliser är fördomsfulla är det nytt?

Poliser som är rädda för grovt kriminnella
ingen nyhet det heller

Så vad gör man om man vill se det nya
Frågan är ställs

Förnyelse är bara en upprepning
av det skedda i en ny presentation

Nu är det en fråga kvar
var finner vi i våra tankar




Prosa av Federico Romano
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-08 13:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det kan man undra...en bra fråga...
2012-11-08

    ej medlem längre
Tillspetsat....fint skrivet!
2012-11-08

  SatansSon VIP
riktigt bra dikt. stark.
2012-11-08

    ej medlem längre
Sprängfyllda tankar.
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano