Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku till vintern



värmer vänster fot

på min laptops adapter

hund har vintertass




Övriga genrer av Madeleine Richter
Läst 212 gånger
Publicerad 2012-11-08 15:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin! gillar..
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter