Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svenska skolan av idag!


All makt åt skolket!

Hur går det då
om all makt går till folket!




Övriga genrer (Satir) av Jack E. Gladh VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2012-11-08 19:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
The lunatics will take over the asylum, för att travestera Fun Boy Three.
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST