Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill berätta – min vägledare

Vill så gärna berätta hur det känns
Vill så gärna anförtro mig
Men jag vet inte om det är rätt nu
Om det är rätt stund
Rätt tillfälle och tid

Varför nu?
När jag känner mig så vilsen och förvirrad
Och borttappad i själen

Jag har ont
Men samtidigt ser jag något
Ett ljus
I Dig
Ett hopp jag inte sett hos någon annan

Men varför just nu?
Vill du vara min vägledare?





Fri vers av jamming223
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-08 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jamming223