Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du - Så mörk

Så mörk
Destruktiv
Grå
Som en grävmaskin
Mekanism
Likgiltig
Dödligare än liket
Så skör
Vemodig
Och melankolisk
Som en Draculas spända
Orgelstämma – spirande,
Klingande
Som en kyrkklockas
Dunkla, dingande slag
Men ändå så vacker
Med spända drag –
Som jordiska vener
Liknande rötter
Så mystisk
Outforskad som en oskuld
Vidunderligt spännande
Som ett korallrev så
Trassligt




Fri vers (Fri form) av jamming223
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-08 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jamming223