Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poeten är 77 år; går med käpp.


Vedboden

Framåtlutad går jag numera ned till vedboden för att prata med björkveden: " Minns ni,när jag sprang?" "Javisst; och vi växte.Du hade en liten dotter-dotter, som tyckte om att sitta hos oss och läsa. Vad har det blivit av henne?" "Ja, hon har det svårt." "Tag hand om henne då, det gjorde du förr." "Ja." Solen skiner in i boden, och björken doftar härligt....Ja här kan man stå och pratas vid en vårdag.. Ulf E.




Prosa av Ulf Ekeram
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-08 21:36

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram