Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som väntar...


Tankar i väntan: Längtan

Ligger äntligen här i sängen...
Försöker läsa en bok...
Kan inte finna sinnet...
Sinnet till att fly...
Fly in i denna underbara värld...

Jag känner att jag faller...
Faller för dig...
Alla mina tankar är på dig ikväll...
Jag längtar efter dig...

Längesen jag kunde...
Tillåta mig själv att känna såhär...
Du har krossat alla dammar...
Allt som dolde mig...

Du har öppnat alla dörrar...
Fått mig att se...
Mig själv igen...

Tankar i väntan...
I väntan på dig...




Fri vers (Fri form) av Natte_Ravn
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-09 00:25



Bookmark and Share


  wildah
Vacker och tänkvärd.
2013-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Natte_Ravn
Natte_Ravn