Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan apetito


Foster hem

Håll in ilskan
spåra ej ur

Alltid finns det en orsak
att något går snett

Hon satt på fosterhem ett tag
hon blev våltagen

Sökandet av trygghet
blev alldrig verklighet

Att hon en dag ville ge igen
kanske inte var så konstigt

Men något för sent




Prosa av Federico Romano
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-09 16:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är fruktansvärt att sådant ska behöva finnas. Fosterhem ska ta mig fan vara betydligt mer objektivt kontrollerade..

Jag känner en tår i mitt hjärta.

Bra..
2012-11-10

    ej medlem längre
Här bor styrkan och kraften. Så bra skrivet!
2012-11-09

    ej medlem längre
jätte fint skriftat.
2012-11-09

  Angel of love
Förstår ilskan och hämndbegär!
2012-11-09

    ej medlem längre
berörande träffar orden mitt hjärta
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano