Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomteliv


Tomtedräktens fickor var vackert
sydda. Djupet noga uträknat.

Tomtetalet hade änglar vid fotknölen.

Stora oskyldiga ögon. Likt barn. Bar
honom fram. Hans stolta gärning.


En dag brast en söm till fickan.

Stora oskyldiga ögon gömde huvuden
mot änglabarmen,

Tomtefar inte riktigt glad

den skamsna kinden slapp bli
bar,




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-09 15:11



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Var fickornas djup avpassade för att ruva på unga änglahuvuden? Höll på att bokmärka... Kusligt fin bild hur det är ögonen som frambar tomten!?!
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP