Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två små förgätmigej











................

.......................................

.........................................................





jag kommer
från ödemarken

barfota

i dammiga reskläder

med två små förgätmigej
i min hand




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 526 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-11-09 16:37



Bookmark and Share


  Larra
wow fint
2012-11-13

  Sonja Sidorow Lapington
du har världen i din hand
2012-11-12

  walborg
En rikedom i skönhet
2012-11-12

  anits VIP
En vemodsvacker dikt med en
sorglig underton
2012-11-10

  Ninananonia VIP
vackert...
2012-11-09

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Så glad är jag gratulera till dagens fem valda dikter, jag var läsare nr ett som läste och applåderade till bokmärke.
2012-11-09

  DrZappa VIP
Gillar!
2012-11-09

  ResenärGenomLivet VIP
Jag läser något helt annat i dina ord, sorgliga minnen...men för mej är det tre...
2012-11-09

  bittemi VIP
Dom lyser så fint blommorna mot bakgrunden du målar! Vackra är dom på bilden också
2012-11-09

  Ljusletaren
Så vackert foto till en passande text/kram
2012-11-09

    ej medlem längre
LEVANDE
2012-11-09

    ej medlem längre
välkommen! fin..
2012-11-09

  Linda CH VIP
En liten juvel!
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius