Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nä jag fattar fortfarande inte ett dugg


You don't even imagine that

Ett liv förändras
på ett sätt som inte ens tänktes

Lite av ondskan i Hitlers läger i
Primo Levis bok "Är detta en människa"

Beskriver han sakligt hur det var
i dom Tyska lägren utan förmedla hat

Själv kramar revanschens hand
mitt hjärta nästan så att inget annat rör sig

I mina tankar! Klimt var en
annan typ av konstnär Romantik & Kärlek

Kontrast är min konst
& att uppnå balans





Prosa av Federico Romano
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-09 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano