Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att jag bryr mig...


Tankar i väntan: Oroligheter

Siter här nu....
Du vet varför jag gör det...
Du är som min syster...
Min lillasyster...

Jag bryr mig om dig...
Jag vill bara skydda dig...
Jag vet varför du ska dit...
Men det känns fel...

Jävligt fel fest...
Jag vet att du tycker...
Tycker jag blir för mycket...
Men det är för att jag bryr mig...

Jagkommer att vänta...
Men jag väntar inte hela kvällen...
Blir du tyst...
Då kommer jag...

Jag vet vilka dem är...
Vad dem går för...
Vad dem är kapabla till...
Men gör dem dig nått...

Dem kan bara försöka...
Att gömma sig räcker inte...
Att konfrontera mig...
Inte det smartaste...

Jag har en mörk sida som alla andra...
Men min sida ser inget ljus...
Den lever i mörker...
Paranoia heter den...

Jag kommer få tag på dem...
Men det är inte mig demkommer se...
Endast mörkret kommer...
Kommer för att se...

Du är för mig min syster...
Min lillasyster...
Och...
Jag gör det för dig...

Tankar i väntan...
Oroliga tankar...




Fri vers (Fri form) av Natte_Ravn
Läst 372 gånger
Publicerad 2012-11-09 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Natte_Ravn
Natte_Ravn