Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

toi même

je sais
toi même tu sais

moi et toi sur amis
nous parlons vrai
entre les lignes
nous comprenons les uns
le code une profonde amitie
et amour

le silence devant la morte
et devant le mensonge
ne pas acheter ne pas vendre

je sais
toi même tu sais

pour nous, le vent souffle
dans la même direction

qui, nous parlons vrai


detsamma

jag vet
detsamma du vet

jag och du som vänner
vi talar rätt
mellan raderna
vi förstår varandra
koden i en djup vänskap
och kärlek

tystnaden mot döden
och mot lögnen
köper inte säljer inte

jag vet
detsamma du vet

för oss blåser vinden
åt samma håll

ja, vi talar rätt.








Fri vers (Fri form) av Annika Persson
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-10 00:39



Bookmark and Share


  Annika Persson
detsamma

jag vet
detsamma du vet

jag och du som vänner
vi talar rätt
mellan raderna
vi förstår varandra
koden i en djup vänskap
och kärlek

tystnaden mot döden
och mot lögnen
köper inte säljer inte

jag vet
detsamma du vet

för oss blåser vinden
åt samma håll

ja, vi talar rätt.


2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson