Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tavla där det beskrivs kärlekens gränser..


Il Bacio

Nog fan är det så
att kyssen är våran

Kärlek är kraften
vi ej står emot

Där vill jag tro &
dö för men aldrig innan

Jag har älskat färdigt
Eller känt..




Prosa av Federico Romano
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-10 09:49



Bookmark and Share


  Angel of love
Kyssen finns alltid där, och älskat färdigt har man inte gjort fören man ligger i jorden!
2012-11-10

    ej medlem längre
just så!.. bra
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano