Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter hellre här, under poeternas korkek



Började lyssna på
en korkad debatt i teve

Stängde av eftersom
det vore ännu mer korkat
att fortsätta lyssna




Övriga genrer av Jack E. Gladh VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-10 11:38



Bookmark and Share


  poetryGirl
så sant!

Förresten har han dött, han som var rösten för det i julTV
2012-11-10

  Mats Henricson
Ja, de framstår alltmer tydligt som ett Sällskap för Inbördes Beundran , med patetiska och förväntade replikskiften som man ,oftast, kan skriva INNAN de yttras, , klyschorna framförs med konstgjord auktoritet mm mm ..
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST