Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett djupdyk på 110 meter


Personligt

15 år har gått sen min bror/kusin
valde att hoppa, vi säger så i södra, Frateme cugino..

Varför minnas, vi gör det
då ingen annan vill

Min poet kolega tog upp det
många har upplevt sorgen av självmord

Några kanske har prövat
saken är den; dom som har tagit sitt liv som jag kände

Gjorde det i kärlekens namn
en som jag ej minns gjorde det för sitt ofödda barn

En på grund av kärleken till sitt barn
då är kärleken letal..

Eller ofrar vi allt
för att kunna älska




Prosa av Federico Romano
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-10 16:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är sorgligt att det ska behöva gå så...berörande skrivet...
2012-11-10

  SatansSon VIP
Jag känner en och annan självmördare. Att det kan gå så långt är makalöst, Världen är vidrig då.
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano