Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En titel bara


Get Carter

Hämd är en rätt som
ätes kall

Ja tyvärr är det så
sen kan man välja om man vill hämnas

Helt sjukt är det jag vet att det inte för med
någon lycka att hämnas

Men hatet är så starkt att jag ej kan motstå
utan vapen är jag försvarslös

Om jag inte satsar på överaskning
men nu är det så att jag tror på kärleken

Vilket jävla dilemma att älska & hata på samma gång.
jag vet ej om vad som är äkta & var som är falskt

Så är det..




Prosa av Federico Romano
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-10 18:25



Bookmark and Share


  Angel of love
Älskar bilden!!
2012-11-10

  Angel of love
Hämden är tillfälligt ljuv... Men sen när det är gjort kommer ångesten, kärlek gör saker i kroppen som man inte är stolt över jämt och inte jämt har kontroll över!
2012-11-10

  Tarantaran
Intressant!
Hämnd slår bara mot en
själv, tror jag..Jag skulle
aldrig hämnas för jag
skulle inte stå ut med
en liknande gärning mot
mig själv..och hatet
är kärlek med dålig
självkänsla...och..
hatet skulle inte
finnas utan känslor..
mest dina egna :)
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano