Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(halvundermedvetna ljudrim och spelet mellan soles/souls och hälen/själen samt kommersiell pops stå på tå för trender)


Basics of Music (Basen i Musik) [rhyme]

~*~

Pop rock music's played on the tippietoes
grunge and reggae also with the soles
hardrock and hip hop music puts the whole foot down
while real metal always will be played hard on the heels
.....heavy and hard as steel all the time.....

*

Poprock musik spelas genom att stå på tå
grunge och reggae med sulorna också
hårdrock och hiphop musik sätter ned hela foten
medans riktig metall alltid kommer att spelas hårt med hälen
.....tungt och hårt som stål hela tiden.....

 

3 Sep 2012

(svensk version 10 Nov 2012)

L Patrik W Johansson

 

e-bok:

Nordstiernan




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 632 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-10 19:14



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Härlig komposition om musiken!
2012-11-11

  LenaJohansson VIP
gillar den ... kul
2012-11-10

  genni VIP
Den här är bra, gillas!
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP