Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får min kärlek!

Jag ser dig,du vet vem jag är
det känns i mitt hjärta
ditt fina leende
underbara humor

ser du mig?eller vill du inte se?
Jag ska ha dig,
jag kämpar på,du ska se mig
måste känna dig hos mig

ska kanske överfalla
ta tag i dig och hålla hårt
ta emot mitt hjärta
jag ska ha dig
en dag




Fri vers (Fri form) av steffie
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-10 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

steffie
steffie