Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min oroliga själ!

jag vaknar,och undrar var jag är
kommer ihåg och vet inte
varför jag är här
kommer inte till ro

får flytta på mig igen
och se om det kan bli bättre
kanske ställe nummer 21
får mig till ro

försöker sova på natten
men för många tankar pockar på
sover mig genom dagen
hoppar över maten
orkar inte
vill inte

hjälp mig upp på benen
va min krycka ett tag
vill inte krypa mer
spela teater,låtsas leva
kommer inte till ro

vet inte var jag ska vara
vem tar emot mig
om jag faller
vet inte var du är
håll hårt om mig
hjälp mig leva
och komma till ro




Fri vers (Fri form) av steffie
Läst 224 gånger
Publicerad 2012-11-10 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

steffie
steffie