Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där kärlek bor...

 

Vinden flyter

isen flyr,

dagen randas

natten gryr.

 

Allting svävar lätt

det gror,

värmen smeker

där kärlek bor.

 

Havet gungar

stranden len,

våren färgar

envar och en.

 




Fri vers (Fri form) av Den gamle
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-10 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den gamle
Den gamle