Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mammas dröm

God natt älskade unge
sov nu
dröm sköna drömmar

Jag ska
jaga monstren bort
inte låta dom skrämmas
och i morgon ska vi
leka lekar
som göder
frid och lugn
så monstren försvinner

för alltid

Med kärlek till dig
mamma





Bunden vers av Live
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-10 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varma ord,
i en tuff värld.
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT