Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I just wanna fuck or something that would take my mind away


jag hatar min värld idag
och jag önskar att du slapp se det
istället för att bli världen istället för världen
så att jag spyr på dig

jag önskar att musiken i mina öron
skulle skilja mig från dig, skilja
våra två mellanmeter
och ta bort muskler som spänner sig av oro

jag hatar att mina ögon dör
i dina ögonfransar och att
jag inte kan gå ut i allt grått
fast jag bara vill ha grått runtomkring mig

jag dör i dina brunmjuka ögon
och faller i dina lena händer
dödssover med huvudet på din mjuka mage
och krälar med ångest i ditt hår

jag hatar att du inte räddar mig
för jag vet inte hur man gör
jag önskar att jag kunde hjälpa dig rädda mig
men min ande springer in i väggar hårdare för varje gång

och jag är i hela rummet, överallt
på dig, under dig, i dig, om dig




Fri vers av volatile
Läst 497 gånger
Publicerad 2006-02-14 14:19



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Sjukt hög igenkänningsfaktor här :P
2006-04-20

  vargavinter
hahaha....detta känndes för nära.....
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile