Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsönskan

Tidig söndagsmorgon i höstljuset
hoppas jag att jag
någon gång
hittar någon som ser mig
som den jag är

En trygg famn som längtar
bara efter mig

som kan hitta solen
tillsammans med mig
hjälpa mig att hitta

sommaren




Bunden vers av Live
Läst 156 gånger
Publicerad 2012-11-11 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT