Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ironi eller ?

Hunden blir överlycklig
över lite kokt ris

Män är
oerhört lätta att

tillfredsställa




Fri vers av Live
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-11 09:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det beror på vad du menar med att tillfredsställa...
Rent fysiskt, ja.
Rent emotionellt är vi garanterat individuella.
Eller har du fördomar...?
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT