Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Övergivenhet, kanske eller sökandet av det inre


Flotten i havet

En gång tog jag mig ut
nu är det tid att simma åter


Vattnet får ej stoppa mig
barriären är bara ett steg


En flotte håller dig bara ovanför ytan
jag behöver finna det som lyfter mig

Finna det jag redan har
mig själv

Min tid där ute är över
& vill jag dit igen, så tar jag båten




Prosa av Federico Romano
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-11 11:54



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Simma istöället för att ta en flotte. Bra metsfor, då är man sig själv tillräcklig. Bra!
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano